Supe si Ciorbe
Ciorba de vacuta taraneasca
Ciorba de pui taraneasca
Ciorba de fasole alba cu afumatura
Ciorba de burta
Supe
Ciorba de perisoare
Ciorba de porc
Deserturi
Papanasi cu dulceata si smantana
Clatite cu duceata
Clatite cu ciocolata
Coada de paun
Prajitura cu branza de vaca
Savarine
Placinta cu mere
Placinta cu branza
Fructe de padure
Salata de fructe
Capacitate restaurant 70 locuri |
Preparate calde, gustari
Bulz cu branza in scoarta de brad
Snitel de porc pane
Snitel de vitel
Tochitura
Ficatei de pasare
Frigarui asortate
Mititei
Pastrav umplut
Cartofi frantuzesti
Pastrama de bebecut la gratar
Miel la protap
Preparate vegetariene
Cotlet, Garf
Pulpa porc la gratar
Pui la ceaun |